Afslanken Arnhem

Bent u op zoek naar hulp bij het kwijtraken van de laatste loodjes tijdens afvallen in Arnhem? Kies dan voor Shylisa Beauty. Bij Shylisa Beauty profiteert u altijd van scherpe prijzen en een professionele werkwijze. U wilt uiteraard dat u op de juiste manier wordt geholpen, zodat u altijd uw doel bereikt. Shylisa Beauty kijkt goed naar wat u wilt om u vervolgens zo goed mogelijk te kunnen helpen. Voor afslanken in Arnhem zijn veel mogelijkheden. Shylisa Beauty is u graag van dienst via de Velaslim methode!

Hulp bij afslanken nabij Arnhem?

Wilt u hulp bij de laatste loodjes in het afslanken, maar weet u niet zo goed hoe en waar u moet beginnen? Het is van belang te weten dat u er niet alleen voor staat. Het is fijn om een professional aan uw zijde te hebben, welke u kan adviseren en begeleiden tijdens het laatste stuk in uw afslankproces. In Arnhem vindt u Shylisa Beauty: dé expert op het gebied van Velaslim, maar ook op het gebied van andere diensten, zoals:

  • Huidversteviging;
  • Ooglid behandeling;
  • Vermindering van wallen;
  • Verwijderen onderkin;
  • Vermindering cellulitis;

De resultaten van afslanken in Arnhem

 

Indien u wilt afslanken in Arnhem en samen met Shylisa Beauty aan uw doel wilt werken is dit zeker mogelijk. Om ervoor te zorgen dat Shylisa Beauty precies weet wat u wilt bereiken, vindt er als eerst een intakegesprek plaats. Dit kan exclusief op locatie in Arnhem. In dit intakegesprek wordt gekeken naar de mogelijkheden voor u en uw afslankproces. U kunt door deze manier van werken altijd rekenen op een advies op maat: geschikt voor u en uw lichaam.

Afslanken in Arnhem bij Shylisa Beauty

 

Voor het afslanken in Arnhem en omgeving wilt u een professioneel inschakelen om u daarbij te helpen en te adviseren. Dat is begrijpelijk en verstandig! Bent u op zoek naar iemand die u hierbij kan ondersteunen? Neem contact op met Shylisa Beauty door te mailen naar info@shylisabeauty.nl of te bellen naar 0623125232. Shylisa Beauty zal u adviseren over de bij u passende behandelingen, de tarieven en afspraken. Alles om uw doel te behalen!

Werkwijze

 

1. Intakegesprek

U kan altijd contact met mij opnemen voor een intakegesprek of vragen.

2. Afspraak

In het intake gesprek bekijken we welke behandeling het beste bij u past.

Prijzen behandelingen

 

Cryolipolyse per zone

1x €100
6x €400
9x €600
16x €1000

Contact

 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Vul het onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel moegelijk contact met u op.