CRYOLIPOLYSE snel vet verliezen zonder naalden en pijn

Soms wil bepaald vet gewoon maar niet weggaan. Zo vervelend! Met name het vet op de buik of op je benen is ontzettend hardnekkig. Hoeveel je ook afvalt of je inspant, het blijft er lekker zitten. Ik ken het! Wat moet je nu? Liposuctie? Nee! Kies voor Cryolipolyse! Veel minder intensief, maar wel super goed resultaat! 

Cryolipolyse: de behandeling

Cryolipolyse staat voor ´vetcellen bevriezen´. Dat is ook precies wat ik ga doen tijdens deze behandeling. Het vet wordt door middel van handstukken bevroren tot -10 °C. Het mooie aan deze behandeling is dat alleen de vetcellen bevroren worden. Is dit wel veilig? Ja hoor! Er zijn heel veel onderzoeken uitgevoerd naar deze behandeling en daar is uitgekomen dat het vet dat wordt aangepakt veel minder goed tegen bevriezing kan dan de cellen eromheen. Deze blijven dus onaangetast.

Cryo is een hele goede manier om de bovenste laag vet aan te pakken. Dit is dus het vet dat direct onder de huid bevindt. Deze laag is erg hardnekkig en ook het minst doorbloed. Dit maakt het zeer geschikt voor deze behandeling. Weg ermee!

Per zone:
1x €100
6x €400
9x €600
16x€1000

 

Kies voor een combi! 
6x cryo: €400,- (koopje!)
15x EMSCULPT: €600,-
Combi: €750
Met een combi bespaar je €250,-

Tijdens de behandeling worden er twee handstukken op je lichaam gelegd. De handstukken zorgen ervoor dat er koude lucht naar het vet wordt getransporteerd. Het is niet pijnlijk, maar je kunt wel een trekkend gevoel op die plekken krijgen. De behandeling duurt ongeveer 45 minuten, dan haal ik de handstukken weg. Hierna masseer ik de gebieden die we behandeld hebben.

* Buik 
* Lovehandles
* Benen
* Heupen
* Billen
* Binnenkant knieën
* Bovenarmen
* zadeltassen
* zwembandjes.

De behandeling is te combineren met Emsculpt

FAQ

Voor en na de behandeling

Voor de behandeling maken we een ‘before’ foto. We willen natuurlijk het resultaat zien! Ik maak eigenlijk altijd alleen een foto. Opmeten en wegen doe ik niet. Een foto liegt nooit en je kunt het resultaat met eigen ogen zien. Dat is zo bevredigend! Verder adviseer ik je een broek te pakken die je nu net niet past. Na een maand probeer je de broek weer. Wedden dat hij nu wel past!

Als je goede resultaten wilt is het essentieel dat je na de behandeling dagelijks minstens 2 liter water drinkt. Dit helpt om de bevroren vetcellen af te voeren.

Bijwerkingen van cryolipolyse?

De pads die ik op de huid leg zuigen. Het kan dus zijn dat je op die plekken een beetje blauw wordt. Je kunt het een beetje vergelijken met hele stevige zuigzoen. Behalve blauw kunnen de plekken wat beurs aanvoelen.

 

Wanneer zie je resultaat met cryolipolyse?

Veel mensen zien de eerste resultaten na ongeveer 30 dagen.

 

Voor wie is cryolipolyse geschikt?

Voor iedereen die wat centimeters vet kwijt wilt en lichtelijk overgewicht heeft. Houd er rekening mee dat ik alleen wat centimeters vet kan weghalen, geen overtollig huid.

 

Voor & na foto’s

Cryo B-1

Cryo B-2

Cryo B-3

Cryo B-4

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Cryo B-5

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ervaringen

“Geweldige behandeling gehad. Na 1 behandeling is het resultaat al snel te zien! (Vet bevriezen) Tanaz is super aardig, professioneel en doet haar werk super goed. Het aller belangrijkste: ze is eerlijk tegen je. Bedankt Tanaz!”

Ervaringen

“Een meelevend en meekijkende professional die ja alle aandacht geeft en die houdt van een zo natuurlijk mogelijke uitstraling. Ze heeft alle expertise in huis. Deze salon zou ik zeker aanraden en het is nog betaalbaar ook.”

Ervaringen

“Professioneel. Diverse schoonheidsbehandelingen en afslankbehandelingen. Goede persoonlijke begeleiding. Duidelijke uitleg en toelichting. Gezellig. Tanaz is een ontzettend leuke en aardige meid!”