Direct minder rimpels of vollere lippen met fillers

Voor de dames (of heren) die écht ongeduldig zijn en per direct af willen van hun diepe lachrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdrimpels, kun je bij mij terecht voor fillers. En niet zomaar fillers. Bij mij krijg je de prada variant, namelijk fillers op basis van kwalitatief hyaluronzuur. Geweldig spul! Wat deze vorm van hyaluronzuur zo goed maakt, is dat het heel veel lijkt op het hyaluronzuur die ook in ons lichaam te vinden is. Super natuurlijk dus en daarom heel veilig


Fillers zijn een fantastisch middel om hardnekkige diepe rimpels uit te vlakken. Denk aan die diepe lachrimpels bij je mond, kraaienpootjes of diepe voorhoofdrimpels. Of kijk je altijd een beetje boos door diepe fronsrimpels? Die kunnen we ook laten verdwijnen. Heerlijk toch?! Uiteraard kun je de fillers ook gebruiken om je lippen wat op te vullen tot kissable lips!

Fillers: de behandeling

Fillers worden in de huid geïnjecteerd middels een spuit. Eigenlijk is het heel simpel: met een hele fijne naald injecteer ik de gel met hyaluronzuur in de huid op de plekken die opgevuld moeten worden. Dit kunnen diepe rimpels zijn, maar fillers ook geweldig om meer volume in je gezicht aan te brengen of de structuur van je huid te verbeteren. Denk aan grotere lippen of je ingevallen wangen wat opvullen.

 

1 ml €180

Tijdens de behandeling bekijken we eerst wat er moet gebeuren. Desgewenst kan ik een verdoving aanbrengen. Dit is niet nodig, meestal is het niet zo pijnlijk. Maar mocht je het willen: dan kan het! Het injecteren duurt ongeveer 15 tot 30 minuten. Weet je wat daarna zo leuk is? Je ziet meteen resultaat! Je hoeft niet maanden of weken te wachten. Je loopt dus strakker en jeugdiger mijn deur uit!

FAQ

Voor en na de behandeling

Bij deze behandeling is geen voorbereiding nodig. Na de behandeling kan je huid wat rood zijn, soms een beetje beurs. Dit trekt in de dagen erna weer weg. Verder: verzorg en bescherm je huid goed, zeker tegen Uv-stralen en warmte. Dit betekent minstens een week niet met de behandelde plekken in de zon, onder de zonnebank en ga ook niet naar de sauna.

Als je goede resultaten wilt is het essentieel dat je na de behandeling dagelijks minstens 2 liter water drinkt. Dit helpt om de bevroren vetcellen af te voeren.

Bijwerkingen van fillers?

Bijwerkingen van fillers zijn zeer zeldzaam. In enkele gevallen is het voorgekomen dat er ophopingen zichtbaar werden op sommige plekken, verkleuren ontstonden rondom de plek waar de injecties zijn geplaatst of en is een bloedvaatje gesprongen tijdens de behandeling. Dit veroorzaakt stolsels. Deze bijwerkingen zijn vaak het gevolg van een slechte uitvoering van de behandeling. Dat ga je bij mij niet tegenkomen!

Allergische reacties treden niet vaak op bij de soort fillers die ik gebruik, omdat ze een natuurlijke stof bevatten (hyaluronzuur). Mijn fillers bevatten geen dierlijke stoffen en zijn daarom erg safe.

 

 

Wanneer zie je resultaat bij fillers?

Je ziet meteen resultaat! Dat is het mooie ervan!

 

Hoe lang blijven fillers zitten?

Ongeveer 9 maanden, soms langer. Daarna kun je gewoon weer gezellig langskomen voor nieuwe.

 

Voor wie is fillers geschikt?

Voor iedereen die wat opgevuld wilt hebben. Twijfel je, dan geef ik je graag advies. Ik waarschuw je wel: ik ben heel eerlijk en laat je niet als een opgespoten clown de deur uitlopen

Voor & na foto’s

Fillers B-5

Fillers B-4

Fillers b-1

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fillers B-6

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ervaringen

“Kan alleen maar lof uitspreken en de tijd die voor je genomen word en de uitleg,en de navraag of alles goed is!de koffie die met liefde gemaakt word,zelf als je geen behandeling nodig hebt zou je er voor de gezelligheid langs gaan,jammer dat er geen botox is want anders graag hier!”

Ervaringen

“Een meelevend en meekijkende professional die ja alle aandacht geeft en die houdt van een zo natuurlijk mogelijke uitstraling. Ze heeft alle expertise in huis. Deze salon zou ik zeker aanraden en het is nog betaalbaar ook.”