MESOTHERAPIE voor een jongere, strakkere, glowy huid
Hele gezicht
2x Hifu
9x mesotherapie
Voor €1000

 

Zin in een lekkere cocktail? Bij deze behandeling krijg je er 3! Speciaal en alleen voor jouw… huid! Wat zal die dat lekker vinden! Bij mesotherapie breng ik een cocktail bestaande uit effectieve, huideigen stoffen in je huid. Hier krijgt het een geweldige oppepper van en wordt de tijd flink wat jaartjes teruggespoeld. REWIND! Je huid gaat zich meteen jonger gedragen; het gaat namelijk weer meer collageen aanmaken wat je huid strakker trekt en weer laat stralen. Zeg tevens ook maar bye bye tegen grotere poriën.

Mesotherapie, de behandeling

Wat ik tijdens de behandeling doe, is door middel van piepkleine naaldjes een cocktail van mineralen, vitaminen en huideigen stoffen in je huid aanbrengen. De cocktail stem ik compleet af op jouw huid. Van te voren bekijken we samen welke plekken je graag behandeld wilt hebben.

De reden waarom deze methode zo effectief is, is omdat je de huid direct voedt met een hoge dosering benodigde stoffen. Omdat ik de stoffen in de huid breng, kunnen ze beter hun werk doen. Ze hoeven immers niet eerst door de huidbarrière heen te dringen. Eenmaal in de huid stimuleren de stoffen de werking van fibroblasten. Op hun beurt zorgen fibroblasten er weer voor dat je huid collageen gaat aanmaken en dat de elasticiteit verbetert. Als extra bonus voeg ik altijd wat hyaluronzuur toe aan de cocktail. Deze stof doet wonderen voor je huid en is expert in het herstellen van de vochtbalans. Resultaat: een jongere, meer stevig en ‘bouncy’ skin.

Voor het hele gezicht:
1x€108
6x €432
9x €672
16x€1000

Ik begin de behandeling met een huidanalyse om te bepalen wat jouw huid nodig heeft en waar ik de cocktail ga aanbrengen. Vervolgens ga ik het mooi reinigen en doe ik een milde peeling om dode huidcellen te verwijderen. Hierna breng ik vitamine C aan en stel ik de cocktails samen. In totaal maak ik 3 cocktails, volledige afgestemd op jouw huid.

De cocktail druppel ik op je huid en werk ik in de huidlaag met een klein apparaatje. Wanneer je huid rood wordt, weet ik dat het goed is ingebracht

De behandeling is te combineren met Hifu behandeling.

FAQ

Doet mesotherapie pijn?

Pijn doet het niet, maar het kan wel gevoelig zijn. Het voelt een beetje aan als een harde scrub.

Na de behandeling

Na de behandeling is je huid heel gevoelig. Het is daarom niet verstandig je huid bloot te stellen aan zonlicht of warmte. Ik adviseer je na de behandeling tenminste een week niet met je gezicht in de zon te zitten, onder de zonnebank te gaan of naar de sauna.

Na je behandeling mag je die dag niets meer op je gezicht smeren en ook niet wassen.

 

 

Bijwerkingen van mesotherapie?

Na de behandeling is je huid wat rood en nog een beetje gevoelig. De roodheid trekt snel weg.

 

 

Wanneer zie je resultaat bij mesotherapie?

Het beste resultaat zie je na 3 behandelingen, maar je huid zal na de eerste behandeling al heel blij zijn!

 

Voor wie is mesotherapie?

Voor iedereen die zijn/haar huid heerlijk wilt opfrissen, verstevigen en rimpels wilt aanpakken

Ervaringen

“Na lange tijd letterlijk en figuurlijk kado behandeling van Tanaz. Haar luisterend oor, de heerlijke capuchino, de sfeer en ambiance, de deskundigheid. Kortom wederom genoten.”

Ervaringen

“Professioneel. Diverse schoonheidsbehandelingen en afslankbehandelingen. Goede persoonlijke begeleiding. Duidelijke uitleg en toelichting. Gezellig. Tanaz is een ontzettend leuke en aardige meid!”