Plasma voor huidverjonging

 

Steek je hand op als je last hebt van overhangende, gerimpelde oogleden! Heel veel vrouwen (en mannen) hebben hier last van. Vaak wordt gedacht dat een ooglidcorrectie de enige oplossing is. Dat is niet zo hoor! Plasma is ook erg effectief is tegen rimpels in je oogleden en op andere plekken in je gezicht of lichaam. Zo werk het ontzettend goed tegen diepe rimpels in de hals of de huidplooien op je buik. Dus: wil je een rigoureuze aanpak? Kom eens langs voor Plasma!

Plasma: de behandeling

Als je een plasma behandeling ondergaat wordt je opperhuid verdampt door middel van een straal die bestaat uit kleine deeltjes. Je kunt het een beetje vergelijken met piepkleine bliksemschichten. Het gevolg van de verdamping is dat de huid gaat samentrekken en dit zorgt voor een frissere, gelifte huid.

Per zone €200

Voordat ik start met de behandeling breng ik een verdovende crème aan. Vervolgens breng ik in rijen van kleine puntjes de geladen deeltjes op de huid. Na de behandeling krijg je nog een fijne antibacteriële crème op de plekken om infecties te voorkomen.

Geschikt voor alle zones op lichaam en gelaat

* Boven- en onderoogleden
* Rimpeltjes en huidverslapping
* Barcode bovenlip
* Rode striae
* Littekens
* Brandwonden littekens
* Kin
* Acne littekens
* Wallen
* Buik

FAQ

Voor en na de behandeling

Je huid zal er flink rood uitzien en je zal ook snel korstjes krijgen. Dat komt omdat de bovenste huidlaag is verdampt. Het is ook mogelijk dat je huid een beetje opgezwollen is. Na ongeveer 5 tot 7 dagen vallen de korsten er vanzelf af. Ga ze er dus niet afpeuteren!

Als de korsten eraf zijn, kan je huid nog een beetje rood/roze eruitzien. Je begint nu met het smeren van littekencrème. Dit doe je 2 keer per dag. Je zal zien dat wanneer het rode is weggetrokken, je een mooie strakke en herboren huid hebt!

 

Bijwerkingen van Plasma

Je huid ziet er rood uit en je krijgt korsten. Deze vallen er vanzelf vanaf na ongeveer 5 tot 7 dagen. Hierna kan je huid nog een beetje rood/roze zijn. Dit trekt snel weg en je zal meteen een geweldig resultaat zien!

 

Wanneer zie je resultaat met Plasma?

De verbluffende resultaten van Plasma kun je al na 1 tot 2 weken zien. Heel snel dus! Meestal is één behandeling voldoende.

 

Voor wie is plasma geschikt?

Voor iedereen die wat wilt doen aan diepere rimpels en plooien in het gezicht, de hals en op het lichaam.

 

Voor & na foto’s

Plasma B-1

Plasma B-3

Plasma B-2jpg

Plasma c-1pg

Plasma c-2pg

Plasma c-3pg

Ervaringen

“Een meelevend en meekijkende professional die ja alle aandacht geeft en die houdt van een zo natuurlijk mogelijke uitstraling. Ze heeft alle expertise in huis. Deze salon zou ik zeker aanraden en het is nog betaalbaar ook.”

Ervaringen

“Nou wat een super ervaring zeg, zo fijn geholpen. Alles goed uitgelegd en alles zo netjes ook super gezellig je voelt je eigen gelijk thuis. In 1 woord geweldig!”