Profhilo: De huidvriendelijke en natuurlijke variant van botox en fillers

Wie denkt aan minder rimpels in het gezicht, denkt aan botox, maar misschien kun je beter denken aan Profhilo! Deze behandeling is super natuurlijk en toch ontzettend effectief tegen huidverslapping in het gezicht of de hals. Vind je botox of fillers nog een stapje te ver? Ga dan voor Profnilo!

 

 

Profhilo: de behandeling

Profhilo is dé behandeling om huidverslapping tegen te gaan. Een ideale behandeling voor het gezicht. 

2ml – €250

Tijdens de behandeling injecteer ik hyaluronzuur op de plek die wel wat hulp kan gebruiken. Het hyaluronzuur stimuleert de huid meer elastine en collageen aan te maken waardoor het er steviger en jonger uit gaat zien. De behandeling duurt tussen de 15 en 30 minuten.

Profhilo wordt wel eens verward met fillers, maar het is iets anders. Bij fillers wordt er weliswaar ook hyaluronzuur geïnjecteerd, maar de substantie van de vloeistof is anders. Het is namelijk een gel. Bij Profhilo wordt een vloeistof gebruikt die niet de eigenschap heeft de huid op te vullen, maar de huid stimuleert zich jonger te gedragen. Je huid wordt op een natuurlijke wijze gelift en gehydrateerd. Fijne lijntje worden opgevuld en poriën verfijnd. Is she born with it? No it’s Profhilo!

De behandeling is te combineren met Hifu 

FAQ

Voor en na de behandeling

Tijdens de behandeling worden er kleine injecties toegediend. Deze doen geen pijn en laten weinig schade achter. Na de behandeling is het verstandig je gezicht goed te beschermen en dat betekent: geen zonlicht, zonnebank of sauna.

 

Bijwerkingen van Profhilo?

Er zijn geen grote bijwerkingen bekend van Profhilo, omdat er een zeer natuurlijke stof wordt gebruikt.

 

Wanneer zie je resultaat met Profhilo

Al na de eerste behandeling kun je verbetering van de huid zien, maar voor een echt goed resultaat raad ik aan de behandeling na een maand te herhalen. Zo kan je huid namelijk nóg meer elastine en collageen aanmaken en wordt je huid nog strakker en jonger. Dat willen we natuurlijk hebben! Na 8 weken zal je huid er schitterend, glowy, strakker en jonger uitzien. Echt een wow-effect!

 

Voor wie is Profhilo geschikt?

Voor iedereen die een jongere en strakkere huid wil op een natuurlijke wijze zonder intensieve botox of een facelift. Profhilo kan ook ingezet worden om een doffe en vermoeide huid tegen te gaan.

 

Ervaringen

“Kan alleen maar lof uitspreken en de tijd die voor je genomen word en de uitleg,en de navraag of alles goed is!de koffie die met liefde gemaakt word,zelf als je geen behandeling nodig hebt zou je er voor de gezelligheid langs gaan.”

Ervaringen

“Zeer deskundige, vriendelijke vrouw die interesse heeft, de tijd neemt en aandacht voor hetgeen er toe doet. Goede voorlichting, mooie salon, heerlijke capuchino. Altijd belangstellend, oprecht.Ik ga met veel plezier elke maand hiernaar toe voor behandeling.”