TCA Peeling voor huidverjonging

Een peeling is dé manier om je huid letterlijk te verjongen en te vernieuwen. En met letterlijk bedoel ik écht letterlijk. Tijdens een peeling wordt er een vloeistof aangebracht die ervoor zorgt dat de bovenste huidlaag verdampt. In de dagen erna zal deze eraf gaan en plaats maken voor een vers nieuw en mooi huidje. Een nieuw huidje zonder die grotere poriën waar je jezelf aan stoorde. Zonder vlekken van zonbeschadiging en zonder een ongelijkmatige structuur. Kortom: een huid om jaloers op te zijn.

Ben je enthousiast? Dat snap ik! Houd er alleen rekening mee dat ik deze peeling voornamelijk in de winter uitvoer. Je huid is na de peeling extreem gevoelig en kan geen enkele zonnestraal verdragen. Mocht het nu herfst/winter zijn, dan zou ik niet te lang wachten! Pak die telefoon en maak een afspraak, anders moet je straks een half jaar wachten!

Wil je jouw huid een boost geven zonder de intensiteit van een sterke peeling? Kom dan voor mijn mildere variant! Ik heb een fijne aanbieding voor je: 6 peeling behandelingen voor maar € 240

TCA peeling, de behandeling

Aangezien TCA een behoorlijk intensieve peeling is, bereid ik jouw huid eerst voor met een mildere peeling. Na twee weken bekijken we hoe jouw huid erop reageert. Afhankelijk hiervan besluiten we of we overgaan naar de TCA of dat we nogmaals kiezen voor een milde peeling.

€150
2 behandelingen
1x mild peeling
1x tca peeling

€200
3 behandelingen
1x mild peeling
1x Tca peeling
1x Meso

Mild TCA peeling PRX T33
ook in zomermaanden
1x €90
6 x €480

Tijdens deze behandeling maak ik eerst de huid schoon. Hierna breng ik de TCA peeling aan op de huid met een gaasje. Dit kan een beetje branderig aanvoelen. De behandeling zal ongeveer 20 minuten duren.

De behandeling is te combineren met Hifu en/of Hifu + mesotherapie

FAQ

Na de behandeling

Dit is heel belangrijk: ga niet met je gezicht in de zon, want je huid is ontzettend gevoelig. Je huid zal er rood uitzien en kan een beetje pijnlijk zijn. Na ongeveer 2 dagen wordt de huid heel droog. Het is belangrijk dat je jouw huid goed blijft verzorgen, ik zal je hiervoor duidelijk instructies geven. Wanneer de huid droog wordt, gaat het al snel vervellen. Schrik niet! Dit is de bedoeling! Probeer jezelf alsjeblieft goed in te houden en ga niet aan de velletjes peuteren. Je wilt natuurlijk niet dat jouw nieuwe verse huid littekens gaat krijgen!

Na ongeveer 5 – 6 dagen zal er een prachtige, superzachte babyhuid tevoorschijn komen!

Heel belangrijk: na een peeling mag je gezicht minimaal 3 maanden niet blootgesteld worden aan zonlicht. Dit komt omdat de bovenste laag eraf is en je dus niet kan beschermen. Plan de peeling daarom op een geschikt moment in de herfst/winter en ga in die periode ook niet op vakantie!

Bijwerkingen van TCA peeling

Na de behandeling wordt je huid rood en ga je erg vervellen. Als je jezelf aan mijn adviezen huid (niet aan de velletjes zitten en geen zonlicht op je gezicht) is de kans op bijwerkingen heel klein. Houd je jezelf er niet aan, dan kan het voorkomen dat je littekens krijgt of pigmentvlekken.

 

Wanneer zie je resultaat met TCA peeling

Het mooie van een TCA peeling is dat je meteen nadat de velletjes weg zijn al een mooi resultaat ziet. Je hoeft dus niet maanden te wachten of meerdere TCA peelings te ondergaan. Fijn toch?

 

 

Voor wie is TCA geschikt?

Voor iedereen die graag een effectieve huidverjongingsbehandeling wilt. Een TCA peeling is ook zeer geschikt voor mensen met oppervlakkige acne-littekens, zonbeschadiging, grove huid en/of grove poriën.

Ervaringen

“Kan alleen maar lof uitspreken en de tijd die voor je genomen word en de uitleg,en de navraag of alles goed is!de koffie die met liefde gemaakt word,zelf als je geen behandeling nodig hebt zou je er voor de gezelligheid langs gaan.”

Ervaringen

“Telkens weer een heerlijke behandeling. Het is een cadeautje voor jezelf om bij Shyllisa Beauty jezelf te laten verwennen. Zeer vriendelijk, persoonlijk, professioneel. Kortom een aanrader!”