EMSCULPT Prachtig gevormd lichaam én minder vet

Misschien herken je dit wel: je bent wat vet verloren, maar je lichaam ziet er niet zo mooi strak uit als dat je zou willen. Hoe kan dit? Ik weet het! Je hebt niet genoeg spiermassa!

Spieren zorgen ervoor dat je lichaam mooi gevormd is en dat het slanker oogt. Een mooie bijkomstigheid is dat spiermassa meer calorieën verbrandt dan vetmassa. Dat wil jij toch ook? Maar ja… dan moet je dus zorgen dat je die spieren krijgt. Geen zin om naar de sportschool te gaan? Dat snap ik! Daarom heb ik nu een behandeling die het harde werk voor je doet, zodat jij lekker kan profiteren van de resultaten: minder vet en meer spiermassa. Dit kan allemaal met EMSCULPT.

EMSCULPT: de behandeling

Het woord zegt het al een beetje: met EMSCULPT ‘sculpt’ of vorm je jouw lichaam terwijl je ook wat vet verliest. Bij deze behandeling wordt elektromagnetische energie met een hoge intensiteit je lichaam ‘ingestuurd’. Dit veroorzaakt kleine spiersamentrekkingen. Een beetje vergelijkbaar met hele snelle spieroefeningen zoals een sit-up of crunch. In één sessie kunnen we jouw spieren al duizenden samentrekkingen laten doen. Dat zouden dus duizenden sit-ups zijn! Het mooie is dat je helemaal niet in beweging hoeft te komen!

EMSCULPT is een geweldige behandeling om je lichaam sterker en strakker te maken. Het zorgt er namelijk voor dat je spieren maximaal getraind worden. Dankzij de sterke pulsen, worden er meer spiervezels aangesproken dan bij een ‘gewone’ training. Het mooie is dat tijdens het trainen van je spieren, vetcellen worden afgebroken. Je wordt dus meteen een beetje slanker!

 1. 1x sessie van 10x behandelingen €400
  2x sessie € €750
  3x sessie € 1050

 

 1. Kies voor een combi! 
  1x cryo: €100,-
  6x cryo: €400,- (koopje!)
  15x EMSCULPT: €600,-
  Combi: €750
  Met een combi bespaar je €250,-

Tijdens de behandeling hoef je jezelf niet in het zweet te werken. Je gaat gewoon lekker liggen en laat het apparaat het werk doen. Je kunt zelf aangeven welke gebieden je wilt ‘trainen’: buik, benen, billen, kuiten, biceps of triceps. Op deze plekken leg ik applicators. Deze zullen de pulsen afgeven.

De behandeling duurt 30 minuten. Hierna ben je klaar en heb jij je sportsessie gehad zonder ook maar een druppeltje zweet te verliezen.

 

*Buik
*Billen
*Bovenbenen
*Kuiten
*Biceps
*Triceps

De behandeling is te combineren met Cryolipolyse

FAQ

Voor en na de behandeling

EMSCULPT levert geweldige resultaten op. Dat willen we natuurlijk wel zien! Daarom zal ik bij de eerste sessie een ‘before’ foto maken. Wil je optimale resultaten bereiken, dan raad ik je aan om tijdens de periode van de behandelingen op je voeding te letten. EMSCULPT zorgt ervoor dat je spiermassa toeneemt, maar als je te veel blijft eten dan zal je weinig vet verliezen. Om af te vallen is het belangrijk dat je gezond eet en aan wat beweging doet.

Dus: let op de voeding, eet gezond, drink dagelijks minstens 1,5 liter water en laat verder mijn apparaat het werk voor je doen. Ready to be amazed?!

Heb je extra hulp nodig bij het verliezen van vet? Probeer mijn super effectieve cryolipolyse behandeling. Met deze behandeling kun je plaatselijk vet verliezen. Zo krijg je al helemaal die strakkere buik, armen of benen!

Bijwerkingen van EMSCULPT?

De behandeling zelf kan een beetje vreemd aanvoelen. Je merkt dat je spieren samentrekken zonder dat je beweegt. Dat is raar! Daarom begin ik op de laagste stand en zal dit steeds verder opvoeren. No worries: dit gaat altijd in overleg met jou. Na de behandeling heb je het gevoel dat je een flinke krachttraining erop hebt zitten (wat in feite ook zo is). Het kan daarom voorkomen dat je last krijgt van spierpijn. Dat is eigenlijk een goed teken! Het betekent namelijk dat je spieren aan het herstellen zijn en sterker worden.

Spierpijn is de enige ‘bijwerking’. Andere bijwerkingen zijn nog niet bekend.

 

Wanneer zie je resultaat met EMSCULPT?

Ik zal het je heel eerlijk zeggen: één behandeling is niet genoeg. Dit zou neerkomen op één keer sporten en dan verwachten dat je al resultaat ziet. Dat gaat niet. Om verschil te zien heb je 1 sessie van 10 behandelingen nodig. Mijn advies is om de behandelingen minstens 1 keer per week en maximaal 3 keer per week te ondergaan. Hoe vaker je per week komt, hoe sneller je resultaten ziet!

Het meest optimale resultaat bereik je na 2 tot 3 sessies van 10 behandelingen per sessie. Je zal al helemaal verstelt staan van je slankere en strakkere lichaam, als je de behandelingen combineert met een gezond en actieve leefstijl.

 

Voor wie is EMSCULPT geschikt

EMSCULPT is niet geschikt voor:
– Zwanger vrouwen.
– Mensen met een hartziekte of hartproblemen, hoge bloeddruk of met een pacemaker.
– Mensen die lijden aan astma, trombose of epilepsie.
– Vrouwen met een koperen spiraal.
– Mensen met een heupimplataat of andere implantaten die in de buurt van het gebied dat ik ga behandelen zitten.
– Mensen met borstimplantaten kunnen wel de behandeling ondergaan, maar niet op de buikspieren.

Ben je zwanger geweest en wil je graag weer een strakkere buik? Dat snap ik heel goed! Je moet alleen nog even wachten met de behandeling tot je geen borstvoeding meer geeft. Mocht je dit niet doen, dan moet je na een vaginale bevalling minstens een week wachten. Vrouwen die een keizersnede hebben gehad, moeten wachten tot ze volledig genezen zijn. Dit zal ongeveer 6 tot 8 weken zijn.

 

Ervaringen

“Geweldige behandeling gehad. Na 1 behandeling is het resultaat al snel te zien! (Vet bevriezen) Tanaz is super aardig, professioneel en doet haar werk super goed. Het aller belangrijkste: ze is eerlijk tegen je. Bedankt Tanaz!”

Ervaringen

“Een meelevend en meekijkende professional die ja alle aandacht geeft en die houdt van een zo natuurlijk mogelijke uitstraling. Ze heeft alle expertise in huis. Deze salon zou ik zeker aanraden en het is nog betaalbaar ook.”

Ervaringen

“Professioneel. Diverse schoonheidsbehandelingen en afslankbehandelingen. Goede persoonlijke begeleiding. Duidelijke uitleg en toelichting. Gezellig. Tanaz is een ontzettend leuke en aardige meid!”