HIFU voor huidverstrakking

Hele gezicht
2x Hifu
9x mesotherapie
Voor €1000

Hoe komt Kris Jenner toch aan zo´n strakke huid? Dat is het werk van een facelift. Een facelift is heel intensief en kan soms lelijk uitpakken. Moet je niet doen! Het is ook niet nodig want met HIFU krijg je ook ge-wel-di-ge resultaten zonder dat een chirurg in je gezicht hoeft te snijden. Dat klinkt toch veel beter?! HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Het is dé behandeling om in een korte tijd een jongere en strakkere huid te krijgen. En dat allemaal geheel huidvriendelijk! 

HIFU: de behandeling

HIFU is een zeer veilige en effectieve niet-operatieve methode voor huidversteviging. Wat de behandeling doet is door middel van geluidsgolven de huid stimuleren meer collageen aan te maken. Dit collageen helpt de huid te verstevigen en zorgt voor meer elasticiteit. Kortom: een volledige huidverjonging!

Waarom is deze behandeling zo effectief? Je huid heeft collageen heel hard nodig. Het zorgt voor elasticiteit en houdt het flexibel. Hoe ouder we worden, hoe minder collageen ons lichaam aanmaakt. Het is niet eerlijk, maar helaas waar! Daarnaast wordt de huid ook nog dunner en slapper. Tot je HIFU neemt. Want met HIFU maakt je huid weer meer collageen aan en zie je er een paar jaar jonger uit!

Per zone €150

* Oogleden
* Voorhoofd
* Kraaiepootjes
* Wenkbrauwen
* Dubbele kin
* Doorzakkende hals
* Hals
* Decolleté

Voor de behandeling bespreken we samen welke zones je graag wilt aanpakken. De zones: kaaklijn en wang, de huid onder de ogen, voorhoofd, onderkin of hals. Vervolgens zet ik een apparaatje op de zones. De geluidsgolven stimuleren de huid collageen aan te maken en maken de huid ‘wakker’. Je zal zien dat het al snel veel steviger aanvoelt en eruitziet

De behandeling is te combineren de volgende behandelingen:

  • Mesotherapie
  • Peeling
  • Peeling + Mesotherapie
  • Profnilo

FAQ

Voor en na de behandeling

Na de behandeling is het heel belangrijk dat je gezicht minstens 3 weken niet wordt blootgesteld aan Uv-stralen. Niet van de zon en ook niet van de zonnebank. De sauna raad ik in deze weken ook af. Zo krijgt jouw huid goed de kans zich te herstellen.

Is HIFU pijnlijk?

Nee het doet geen pijn.

Heeft HIFU bijwerkingen?

Er zijn geen bijwerkingen van HIFU.

 

Wanneer zie je resultaat met HIFU?

Na 1 behandeling kun je al prachtig resultaat zien! In de maanden erna zal het resultaat alleen maar mooier worden!

 

Voor wie is HIFU geschikt?

HIFU is er voor iedereen die de huid wat wilt verstevigen

Ervaringen

“Tanaz is een vriendelijke zorgzame vakkundige vrouw. Hifu behandeling kaaklijn gehad en plexr bij boven oogleden. (Gedeeltelijk). Te kort geleden om resultaat helemaal te beoordelen, maar heb alle vertrouwen in het eindresultaat! Kortom, Shylissa Beauty is een echte aanrader!”

Ervaringen

“Afgelopen week hifu behandeling kaak wangen ondergaan. Voor mij een gevoelige behandeling geweest, echter alles voor t goede doel om kaaklijn te verstrakken. Tanaz is een kundig specialiste! Resultaat wordt vervolgd.”