ontmoet de specialist

Hoi hoi!

Hoi, hoi! Waarschijnlijk vraag je jezelf ondertussen wel af wie dat mens is achter al die teksten en uitspraken. Nou dat ben ik: Tanaz! Mijn leeftijd houd ik lekker voor mezelf, dat mag je raden als je me ziet. Voor de rest mag je alles over me weten. Ik wil namelijk ook alles over jou weten, dus lijkt me wel zo eerlijk. Ja toch?!

De diepte in

Iraanse roots

Ik ben geboren in Iran en naar Nederland gekomen toen ik 13 jaar oud was. Wat ben ik blij dat ik hier ben gekomen zeg! Zoveel beter dan Iran! Daar had ik ook nooit mijn eigen beautysalon kunnen opzetten zoals ik dat hier kan doen.

Eenmaal in Nederland heb ik diverse baantjes gehad. Toen ik in de 30 was kreeg ik twee prachtige meiden. Ik besloot toen even een pauze te nemen van al het werk en eens goed na te denken over wat ik nu écht wilde gaan doen. Je leeft maar één keer toch? Dan is het belangrijk dat je werk doet waar je heel gelukkig van wordt.

Het antwoord was me al snel duidelijk: ik wilde absoluut verder met beauty. Mijn moeder had een eigen schoonheidssalon in Iran en was kapster. Ik ben er dus mee opgegroeid. Maar dat niet alleen. Ik geloof er heel erg in dat je jezelf goed moet verzorgen en ben daarom groot voorstander van een flinke dosis selflove. Als jij niet goed voor jezelf zorgt, wie doet het dan?

Ik zeg: claim jouw me-time, ontspan en doe dingen waar je blij van wordt. En nog leuker: laat mij de behandelingen doen waar je blij van wordt. Want dan maak je niet alleen jezelf happy, maar mij ook. Ik vind het heerlijk om je te verzorgen en je echt even heel goed in de watten te leggen. Weet je waar ik qua werk mijn voldoening uithaal? Als jij me na een paar weken opbelt en laat weten wat je resultaten zijn. Zo leuk! Daar drink ik zelf dan een lekker wijntje op. Moet je ook doen! Want jouw schoonheid moet gevierd worden!

Kom je gezellig langs?

Snel, goed, duidelijk

Toen ik jaren realiseerde dat ik het meest blij zou worden van beautybehandelingen geven, ben ik op zoek gegaan naar goede behandelingen. Geloof me: ik heb heel veel uren gespendeerd aan deze zoektocht. Ik wilde namelijk de beste behandelingen en daarbij waren voor mij twee dingen super belangrijk: de behandelingen moesten snel en zichtbaar resultaten laten zien én ze moesten van hoge kwaliteit zijn. Ik wilde geen behandelingen doen waarbij je maandenlang iets moet smeren zonder echt veel verschil te zien. Dat schiet toch niet op?!

Cryolipolyse was de eerste behandeling waarvoor ik de opleiding ging volgen. Ik vond het wel handig want ik kon zelf ook wel wat centimeters omvang verliezen. En jeetje: het werkte écht joh! Hierna volgende ik de cursussen en opleidingen voor mesotherapie, HIFU, Plasma, TCA peeling en fillers. Stuk voor stuk super mooie behandelingen mét snel resultaat.

 

 

Let’s be special

In mijn ogen zijn de behandelingen die je bij mij kunt krijgen echt de beste. Ik wil jou namelijk het beste geven en er vooral voor zorgen dat je jezelf eventjes lekker speciaal voelt. Even rust, even ontspannen, even iets doen waar jij super blij van wordt. Iets dat alleen voor jou is. Geweldig toch?!

Op mijn website kun je over elke behandeling wat meer lezen. Verdiep je er eens lekker in. Lijkt je iets interessant of heb je een vraag? Bel me! Ik vind het leuk om je verder te helpen. Alles natuurlijk geheel vrijblijvend!

Kom je snel gezellig langs?